Elektronikus közgyűlés (meghívó) 2020.05.25.

2020. május 21. 11:15:52  nyomtatási kép

A veszélyhelyzet idején a civil szervezeteknek is tilos olyan közgyűléseket, amelyeken a tagok személyesen vesznek részt. Az 102/2020. (IV. 10.) Korm. rendelet azonban rendezi, hogy a jogi személyek, köztük a civil szervezetek miként őrizhetik meg a működőképességüket. E jogszabály tartalmazza, hogy milyen módon tudnak működni, döntéseket hozni az egyesületek, alapítványok döntéshozó, ügyvezető és más testületei, illetve meddig maradnak érvényben a veszélyhelyzet idején lejáró tisztségviselői megbízatások.   

Budai József elnök nevében a veszélyhelyzetre való tekintettel elektronikus úton kiküldésre kerül a meghívó az egyesület hivatalos honlapján http://kormendfc.kormend.hu. A kiküldött meghívók és közzétételek tartalmazták.

  1. a jogi személy nevét és székhelyét;
  2. az ülés idejének és az ülés napirendjét.

Budai József felhívja a szíves figyelmet, hogy a koronavírus járvánnyal kapcsolatos helyzetre tekintettel, és betartva a Magyar Kormány ezzel kapcsolatos intézkedéseit, az elnökség a személyes részvétel helyett a Közgyűlés online platformon (Google Meet) történő megtartása mellett döntött.

Meghívó közgyűlésre