Rába vízitúrán is derekasan helytálltak a Körmendi FC futballistái

2020. június 29. 09:50:04  nyomtatási kép

Edzőmérkőzést követően jó hangulatú csapatépítő programon vettek részt a Körmendi Football Club játékosai a Bereki Bárkás Egylet jóvoltából.

Csákánydoroszló KSE- KÖRMENDI FC 4:4

Felkészülési mérkőzés keretén belül a Megyei II. osztályban szereplő szomszédos Csákánydoroszlóra látogatott el csapatunk.

Az ellenfélről méltán elmondható, hogy jelenleg a Megyei II. osztály legerősebb csapata, amely soraiban legnagyobb erősségként számos kiváló volt Körmendi játékos szerepel. A mérkőzés kezdetétől a végéig, nagyon magas tempóban, és jó színvonalon zajlott. A Körmendi védelmében rendszerint gondot okozott a fentebb említett 2 kitűnő volt Körmendi játékos, ami gólokban is megmutatkozott. A Csákánydoroszlói csapat végig vezetésben volt a mérkőzés során, ám a megfelelő hozzáállás, és az akarat meghozta a még elfogadható döntetlen eredményt, Péter Ábris 3 góljának köszönhetően.

Kurucz Ádám értékelte a látottakat:  

„Tekintve, hogy a csapat egy 3 hetes nagyon intenzív, nagyon kemény alap állóképesség fejlesztő etapon van túl, valamint, hogy kisebb sérülés miatt két kulcsjátékos Sipos Bálint és Majtényi Dominik nem tudta vállalni a játékot, elfogadható a döntetlen. De összképet tekintve cseppet sem vagyok elégedett a csapat teljesítményével, és az eredménnyel. Futó mennyiségben óriásit léptünk előre, valamint erőben is megfelelően bírtuk a meccset.

A mutatott játék alapján abszolút bizakodó vagyok, ez a 3 hét megmutatta, hogy a belefektetett munka eredményre vezet. És amennyiben egy irányba, egységesen indulunk, akkor a sikerek nem maradnak el. A következő 4 hétben egy nagyon kemény felkészülési időszak következik, amely során szerda-szombat váltakozásban edzőmérkőzéseket játszunk most már megyei I. osztályú csapatok ellen, illetve e mellett ugyancsak 3 edzéssel készülünk a szezonra.”