Harmadik, negyedik, ötödik helyezések a korosztályos Süni Kupán.

2020-02-10 07:50:18


U-9- es csapatunk kezdte, majd szombat délután az U13-as csapatunk folytatta a szereplést SÜNI-KUPÁN.

Vasárnap az U-11-es csapatunk lépett pályára.

Az U-9-es csapatnak volt esélye a 4-es döntőbe jutásra, de minden picinek lehetőséget adott László Zoltán edző, s hajszálon elcsúszott a csapat.

Végül a helyosztót megnyerte a fiatal csapat a Kék Sünik ellen és így az 5. helyen zárta a tornát. Három-négy fiú is kiemelkedőt nyújtott, sokat fejlődtek.

 U9-es csapatunk a Király Ferenccel és Gáborral.

Vasárnap az  U-11  nagyon jól ment, 11:1- es gólaránnyal jutottak a négyes döntőbe. Ott a kereszt meccsen a bekapott gól után megszeppentek a fiúk, nem tudtak megújulni. Dicséretükre legyen mondva, 20 perc alatt kiheverték a  letargiát, így a bronzmeccsen 4:0-ra győztek a SÜNI ellen. Végül 3. helyen végeztek, nagyon örültek. Németh Ármint választották a torna legjobb játékosának, de mindenki kiemelkedőt nyújtott. / Gólarány: 15:3 /

 U-13 Viola Kupán szerepelt utánpótlás csapatunk, ahol a csoportkörből másodikként jutott tovább.  A nádasdi és csákánydoroszlói csapatokat felülmúlta a csapatunk, majd a házigazdák ellen léptek pályára a srácok, ahol a játékvezetői szerepvállalás, és ítéletek megzavarták az addig jól játszó saját nevelésű játékosokból álló csapatunkat.

Döntőbe jutásért az ausztriai Eberau elleni vereséget szenvedett a gárda 3:1 arányban.

Őriszentpéteri csapat, amely szintén kiválóan játszott a tornán, vereséget szenvedett a házigazdáktól, így a harmadik helyért két jól teljesítő csapat mérkőzhetett meg egymással.

Harmadik helyért meddő mezőnyfölényben játszottak a körmendiek, de nem sikerült kapuba találniuk, így maradtak a büntetők.

A kimaradt büntetőinkre az őriszentpéteri csapat gólokkal válaszolt, és a negyedik helyezés jutott a Körmendi FC fiataljainak. Gratulálunk a szervezéshez és a helyezetteknek.