U-14-es döntetlen a helyi rangadón

2021. március 17. 09:57:15  nyomtatási kép

Körmendi FC U-14 – Kék Sünik ULC                1:1     

Körmendi FC: Somogyi (Hajnal)- Győry (Tóth G.) - Takács – Kártyás (Pál)- Németh N.-Papp (Nagy)- Soós- Vörös (Spaits) – Magyar

Egymást követő négy bajnoki mérkőzésen nem talált legyőzőre csapatunk. Az U-14-es játékosainknak a szintén helyi KÉK Sünik ULC labdarúgócsapata ellen kellett ismét bizonyítaniuk. A dobogón elfoglalt hely bebiztosítása volt az elsődleges szempont, ennek szellemében léptek pályára az ifjak.  A csapatból hiányzott Tóth Domonkos aki sérülés miatt nem tudott részt venni a találkozón.

A mérkőzés nem úgy kezdődött, ahogyan azt a hazai csapat eltervezte már az 1. percben megszerezte a vezetést a kék csapat. Szabadrúgást követően Somogyi kapus elnézte a labdát és a labda a hálóban kötött ki. Ezt követően a pálya teljesen felborult a hazai csapat folyamatosan kontroll alatt tartotta a mérkőzést, de nem sikerült bevenni Kónya kapuját. A piros-fekete csapat minden elemében felülmúlta a Kék-Süniket. A második félidőben is érvényesült a papírforma, de még sem sikerült góllal befejezni a támadásokat. Második játékrész közepén 11-eshez jutott a hazai csapat egy vendégjátékos kezezését követően, Soós nem tudta gólra váltani a jogosan megítélt büntetőt, de a kipattanó labdát a védő játékos saját kapujába helyezte.  (1:1).

Fogytak percek és a mai napon a Fortuna istennője nem állt a csapat mellé. Az eredmény nem változott így döntetlennel zárul a mérkőzés.

Stipkovics Imre edző értékelt: Többet vártam a mai mérkőzéstől körülményesen és dekoncentráltan futballoztunk, helyenként olyan hibákat követtünk el, amelyekre eddig nem volt példa. Nehéz két mérkőzés vár ránk, össze kell szednünk magunkat.