Bozsik Tornán szerepeltek fiataljaink.

2020. október 12. 11:24:05  nyomtatási kép


Szombaton két csapattal tudott szerepelni Szarvaskenden az U - 11-es csapat.  László Zoltán edző elmondta, hogy örömteli, hogy mindenkinek sok játékperc jutott, hiszen az egész heti edzés alkalmával szorgalmasan oldották meg a srácok a feladatokat, így természetesen megérdemli mindenki a játékot.

 

„A lelkesedéssel ma sem volt baj, bizonyos játékszituációkban viszont rosszul döntöttünk, és a koncentrálás sem mindig volt olyan, mint amire képes ez a csapat. Tetszett ugyanakkor, hogy mindkét csapat törekedett a játék felépítésére, nem céltalanul játszottuk meg a társakat. Szép gólokat szereztetek, és egyre jobban kiszolgáljátok egymást. Örülök annak is, hogy az eddig kevesebb tornán részt vevők megmutatták ügyességüket.”- zárta szavait az edző.


Az U - 11- es csapatképről hiányzik Zsigmond Barni

 

 Kevy Albert csapata is jól vizsgázott ismét, bár a kerete még mindig nem teljes, elégedetten nyilatkozott csapata 

teljesítményéről.

"A Szarvaskenden megrendezésre kerülő tornán a csapat küzdőszelleme, taktikai fegyelme jól vizsgázott. A többnyire meggyőző mezőnyfölény kialakításával párhuzamosan nem tudtunk eredményesek lenni a gólgyártásban. Voltak nagyon szép, ígéretes megoldások, de a kapufa és az éppen mellé az nem gól. Tóth Domonkos és Nagy Gábor mélységi beadásai egyre jobbak! A jobb szélen is hasonlókat kell elérnünk! Ahmed végig koncentráltan, bátran játszott a nála jóval nagyobb ellenfelektől se megijedve. Bravó! Több kulcsjátékosunk viszont sok hibával, kevésbé odafigyelve játszott. A védelem egyre összeszokottabb, a szélső védők bombái ha beakadnak... Az egyik legnagyobb öröm számomra az volt, hogy Hajnál Márk is újra a csapattal volt, ha egyenlőre nem is a pályán! Köszönjük neki és családjának az odafigyelést! A kísérő szülőknek köszönöm az egyesület nevében is az újfent."