Városi derbi az U-14-eseknél.

2020. szeptember 11. 11:12:44  nyomtatási kép

KÉK SÜNIK ULC - KÖRMENDI FC 0:5

Körmendi FC: Somogyi- Vörös (Tóth G.)- Takács- Győry- Tóth D. (Paál)- Soós- Magyar- Spaits (Lukács)- Papp

Gólszerzők: Magyar 2, Spaits, Soós 2.

U-14-es csapatunk látogatott a szintén helyi Kék Sünik ULC otthonába, ahol a szezonbeli első mérkőzésükre készültek a felek. A hosszú bajnoki szünet, és a tétmérkőzések hiánya kihatott a játék összképére, kapkodás, és pontatlanság jellemezte mindkét körmendi csapatot.

A  Kék Sünik ULC védőjátékosának hibáját kihasználva Magyar Bálint a 25. percben megszerezte a piros-feketéknek a vezetést 0:1, majd hazai középkezdést követően egy újabb hibát kihasználva kettőre növelte előnyét csapatunk 0:2,  ismét Magyar Bálint volt eredményes. A félidővégéig megnyugodott a csapat, kombinatívan, több alkalommal sokpasszos játékokat bemutatva, - már amennyire a pályatalaja engedte - veszélyeztették a Körmendi FC játékosai az ellenfél kapuját.

Második félidő elején a piros-feketék mérkőzés tempója és játékminősége is lassan feljavult, több jó egyéni teljesítmény mellett igazi csapatmunkát láthatott kilátogató a maroknyi szülői sereg. Papp Máté ellen követtek el szabálytalanságot büntetőterületen kívül, Spaits Gergő bátran a sorfal felett eltekerve háromra növelte a csapata góljainak számát.0:3 A 66. percben a kapuval szemben álló Soós Mátyás találta el a labdát,  ami utat talált a kapuba.0:4 Ekkora már végig a Kék Sünik ULC oldalán zajlott a játék és a vendég csapatnak több helyzete is adódott, de nem tudta gólra váltani minden lehetőségét. Mérkőzés hajrájában Pál Erik jobbszélről kapu elé érkező beadásra Soós érkezett mintaszerűen és ezzel beállította a végeredményt. 0:5