Vereség a sereghajtó otthonában.

2020. március 09. 13:43:32  nyomtatási kép
Rosszul sikerült tavaszi rajt....

Schott Lukácsháza SE–Körmendi FC 5-0 (3-0). – Lukácsháza, 150 néző, vezette: Kondor T.
Lukácsháza: Horváth K. – Szentkúti, Vörös, Gombás, Varga A. (Keszthelyi), Lengyel (Beke), Szalai, Komálovics, Osztrosits, Gugcsó, Bősze (Bolfán, Dan). Edző: Sántha Szilárd.
Körmend: Farkas M. – Buti (Takács M.), Varga P. (Bajnok), Péter, Németh M., Majtényi, Sipos, Czimber, Takács Á., Papp Z. (Török), Kurucz (Tompa). Edző: Somfalvi Péter.
Gól: Szalai, Keszthelyi, Varga A., Osztrosits, Vörös.

A Lukácsháza nagy lendülettel kezdett, beszorította a Körmendet. A vendégek egy-egy kontrát végig vittek ugyan, de lukácsházi kapus bravúrral védett. A hazai gárda két átlövésből talált be, a félidő előtt pedig egy újabb góllal megtoldotta előnyét. Fordulás után a Lukácsháza egy begyakorolt szögletvariáció után ismét betalált, ezzel el is dőlt a mérkőzés. A Körmend nem tudott komolyabb helyzetet kialakítani, míg a Lukácsháza egy szépségdíjas találattal állította be a végeredményt.

 

forrás: https://www.vaol.hu/sport/helyi-sport/megyei-i-a-vep-a-koszeg-a-rum-is-idegenben-nyert-3838908/ 

 

Mérkőzés értékelés:

Jobban kezdték a hazaiak a mérkőzést, akik a széltől támogatva a kapunk elé szorították csapatunk. Vezettünk ugyan pár kontratámadást, ziccerünk is volt, azonban ez kimaradt, s idővel a hazaiak labdabirtoklásban fölénk kereskedtek. Egyre másra rúghatták szögleteinket, amelyek a kispálya miatt életveszélyesek voltak számunkra. Sajnos amitől tartottam be is következett, sokadik szöglet utáni kapu előtti kavarodás után a hazaiak betaláltak, majd ismét betaláltak. A szünet előtt egy ártalmatlannak tűnő szituáció után megkaptuk a 3. gólunkat, így tetemes hátránnyal mehettünk az öltözőbe. A félidei szünetről kivonulva 3 játékost cserélve és szerkezetet váltva jöttünk ki egy gyors találat reményében. Sajnos azonban ismét szögletből kaptunk egy gyors gólt. Nem volt már más hátra mindent egy lapra téve mentünk előre, azonban minden helyzetet kihagytunk. A hazaiak egy gyors kontrát vezetve a kinyíló védelem asszisztálása mellett a kegyelemdöfést is bevitte a meccs végére. A hazaiak harcos, helyenként durva játékukkal felénk kerekedtek, ez nem ízlett nekünk, valamint pár játékosunk gyenge, idény eleji formája és teljesítménye miatt ezen a napon nem volt esélyünk a győzelemre.

Somfalvi Péter edző


A tavaszi szezonban továbbra is hibátlan teljesítményt nyújtanak a dobogós helyen álló csapatok, a listavezető Celldömölk egy masszív Bük ellen győzött egy nehéz mérkőzésen, míg a vépiek szintén nem éppen egyszerű körülmények között álltak helyt Jánosházán. A három éllovas közül a Rumnak sikerült a legsimábban begyűjtenie a 3 pontot Szentgotthárdon. A forduló legsimább mérkőzését kisebb meglepetésre a Lukácsháza és a Körmend játszotta egymással: az eddig két tavaszi vereséggel rendelkező hazaiak valósággal átgázoltak a körmendi együttesen, ezzel a győzelemmel pedig a tabellán is előrébb ugrottak.