Minden adott a centerpálya világításának beüzemeléséhez.

2020. február 17. 14:00:11  nyomtatási kép

BEJEGYZÉS FRISSÍTVE!

A Magyar Labdarúgó Szövetség Országos Pályaépítési Programjának keretén belül lehetőség nyílt az Önkormányzatoknak és sportegyesületeknek pályák építésére pályázni oly módon, hogy a beruházások költségeiből a 70%-ot TAO forrásból, a maradék 30%-ot pedig önerőből kell előteremtenie a pályázónak. Körmend Városának Önkormányzata a projekt önrészét előteremtette, így a Sport utcai sporttelep élőfüves pályához 350 luxos pályavilágítás került kiépítésre. Beüzemelésére az ECOmanage ügyvezetőjének a tájékoztatása alapján az áramszolgáltatói betáp kiépítését követően a jövő hét szerdára (2020.02.19.) tervezi. 

A tervezett időpont helyett, már 2020.02.18-án üzembe helyezik a pályavilágítást. Kedden érkeznek a sportpálya megvilágításáért felelős szakemberek, akik az utolsó beállítások mellett,a lámpatestek fényforrásának egységteljesítményét mérik, és elkészítik a fénytechnikai mérési jegyzőkönyvet. 

Az MLSZ Infrastruktúra szabályzatának megfelelve G, H kategóriájú besorolást kap a sportpálya világításának berendezése. A pályavilágítás szakaszolásával lehetővé válik az aktuális funkciónak megfelelő, alacsonyabb megvilágítási szintekre történő kapcsolás, továbbá a félpálya fel-le kapcsolására is lehetőség lesz.