vissza1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 előre

Balikó és Niksz büntetői...

http://www.vasifoci.hu/tartalom/cikk/423068_baliko_es_niksz_lekopintotta_messi_es_suarez_video

Körmendi FC-Szentgotthárd VSE

Győzelem !Körmendi FC 4-2 Szentgotthárd VSEMivel a Celldömölk is megszerezte a 3 pontot, így maradt a közte 12 pont 4 fordulóval a vége előtt. Mondhatni zsebben a bajnoki cím.HAJRÁ KÖRMEND!!

NB3-as bajnoki licence

Bár a bajnokságot még nem nyerte meg együttesünk már mégis megkapta a 2017-2018-as NB3-as bajnoki idényre a licencet!

Győzelem Nádasdon

Sima győzelem Nádasdon!Hétfőn pótolták a tavaszi szezon első fordulójának elhalasztott meccseit! Csapatunk Nádasdon vendégszerepelt, a mérkőzést végig kezében tartva megérdemelten hozta el a 3 pontot!HAJRÁ KÖRMEND!!!

9 gólos győzelem

9 gólos győzelem! Hétfőn a tavaszi szezon első fordulóját pótolják a csapatok, együttesünk Nádasdra látogat !HAJRÁ KÖRMEND!!!

Az elhalasztott Magyar Kupa meccs időpontja

http://www.vasifoci.hu/tartalom/cikk/421720_megvan_mikor_potoljak_az_idojaras_miatt_repcelak

Körmendi FC-Celldömöki VSE

Körmendi FC 2-0 Celldömöki VSE Gólszerző: Sipos Bálint (2)U-19es csapatunk bravúros győzelmet aratott, ugyanis 4-3-ra legyőzte a listavezető cellieket! Gratulálunk!HAJRÁ KÖRMEND!!!

Közlemény

Közlemény!Körmendi FC szurkolóinak egyik csoportja Jánosháza elleni idegenbeli mérkőzésen petárdát használt, emiatt egyesületünknek a soron következő négy idegenbeli mérkőzésre szövetségi ellenőrt kell fogadnia, melynek költségeit az egyesületnek kell fizetnie, nagyságrendileg 80 -

Hóhelyzet- elmarad a Magyar Kupa mérkőzésünk

Elmarad a Magyar Kupa mérkőzésünk!A rossz időjárási körülményeknek köszönhetően halasztásra került a Répcelak elleni kupameccs! 

Rangadó következik

RANGADÓ!!!Szombaton hazai pályán fogadjuk a Celldömölk csapatát!Bár, még 7 forduló hátravan a bajnokságból és jelenleg 9 pontos előnyünk van a celliekkel szemben ami a 24. játéknap végére akár 12-re is

Győzelem Jánosházán

Mondhatni érvényesült a pappírforma, elhoztuk a 3 pontot Jánosházáról! A Celldömölk kikapott a Királytól így a jövő heti rangadón egy nagy lépést lehet tenni a címvédés felé!HAJRÁ KÖRMEND!!!

Minden Kedves szurkolónknak Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk!

Minden Kedves szurkolónknak kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!HAJRÁ KÖRMEND!!!

Hétvégén Jánosházára látogatunk

Hétvégén Jánosházára látogatunk.

Ismét győzelem!

Ismét győzelem !Körmendi FC 3-0 SCHOT Lukácsháza SE Gólszerzők: Takács Ádám ; Sipos Bálint ; Makai IstvánHAJRÁ KÖRMEND!!!

Szombaton hazai pályán fogadjuk a Lukácsháza csapatát

Szombaton hazai pályán fogadjuk a Lukácsháza csapatát

Győzelem Rádócon

Győzelem Rádócon!Egyházasrádóci SE 0-3 Körmendi FC (0-2)Gólszerzők: Czimber Márton ; Sipos Bálint ; Takács Ádám

Hétvégén idegenbe látogat csapatunk

Hétvégén idegenbe látogat csapatunk!Egyházasrádóci SE - Körmendi FC Vasárnap 15:30Játékvezető: Fischer Attila Asszisztens: Vojtko Máté, Gyöngyössy PálHAJRÁ KÖRMEND!!!

Németh Zsolt felvételei

Németh Zsolt felvételei a mai mérkőzésről! Az utolsó két gól! https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=UjaTuSdYR0Y&app=desktop

Magyar Kupa 6. forduló sorsolás

http://www.vasifoci.hu/tartalom/cikk/416006_sorsoltak_megvan_a_megyei_kupa_6._fordulojanak

Nagyarányú győzelem

Nagyarányú győzelem a szombathelyiek ellen!Körmendi FC 4-0 Király SZE Gólszerzők: Balikó Dániel (2) ; Makai István ;(?) öngólRangadónak indult, de sima mérkőzés lett a vége, megérdemelt hazai győzelem.A másik számunkra érdekes mérkőzèsen