U-14-es csapatunk győzelemmel kezdte a tavaszt.

2021. március 04. 09:20:20  nyomtatási kép

Körmendi FC- Nádasd KSE ( 1:0)   7-1

Körmendi FC : Somogyi (Hajnal) – Tóth G. (Győry) – Takács- Kártyás (Pál)- Németh – Magyar - Soós- Vörös (Spaits) - Papp (Nagy).

 Gólszerzők: Takács, Spaits (2), Magyar (2), Németh (2)

Az őszi szezon utolsó mérkőzése elmaradt az erősödő járványhelyzet miatt, ezért a két sportszervezet megállapodott abban hogy tavasszal a hivatalos bajnoki rajt előtt pótolják az elmaradt mérkőzésüket. 

A Körmendi FC csapata, Tóth Domonkos sérülésétől eltekintve, teljes kerettel vágott neki a mérkőzésnek. A hazai csapat, ahogyan az lenni szokott nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy birtokolja a labdát és az ellenfelet futására kényszerítse. Az első félidőben sorra alakította ki helyzeteit csapatunk, támadásszervezésben a széleken és tengelyben is kombinatív játékokkal rukkoltak elő fiatal játékosaink. 17. percig kellett várni az első találatra, szöglet variációt követően a lecsorgó labdát Takács Jácint lőtte át, ami utat talált a lábak között és a hálóban kötött ki.  A második félidőben a cserék hatására méginkább felélénkült a szélső játékunk, Spaits Gergő kétszer érkezett tökéletesen a kapu elé és szerzett gólokat. Nem sokkal később Magyar Bálint megszerezte szezonbeli 19. majd 20. gólját is. Németh Noel, szintén duplázni tudott,egyik-másik gól igazán szépségdíjas találat volt. A kiválóan védő Rosta Bence tett arról, hogy nem kétszámjegyű vereséget szenvedett a szimpatikus és sportszerű vendég gárda.  

 

Stipkovics Imre edző értékelt: Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, az első félidőben az eredményt leszámítva, mind labdabirtoklásban, mind játékban az ellenfél fölé nőttünk. A második félidő elején felgyorsult a játékunk, és nagyon szép támadásokat vezettünk és rengeteg helyzetet alakítottunk ki. Elégedett vagyok a csapatjátékkal és a hozzáállással egyaránt.