Pont nélkül távozott az u-14-es gárda

2020. szeptember 24. 13:44:30  nyomtatási kép

Szentgotthárd VSE - Körmendi FC U14 3:1(1:0) 

Körmendi FC : Somogyi- Tóth G. -Takács - Kártyás - Németh- Magyar- Tóth D. (Pivonka)- Pál( Lóránt) - Papp

Az U-14 –es labdarúgó bajnokság 3. fordulójában a piros-fekete alakulat a Haladás elleni mérkőzésen látott kezdőcsapatával lépett pályára Szentgotthárdon. A csapat edzője továbbra sem számíthatott 5 labdarúgójára.

A mérkőzést kapkodva kezdete a vendég csapat, és a 4. percben hátrányba is kerültek Németh Noel szabálytalankodott a büntető területen belül, amit Kolozsvári értékesített. 1:0

A bekapott gólt követően kezdeményezőbben lépett fel a piros-fekete gárda, több helyzetet sikerült kidolgozni, amelyeket nem sikerült pontosan befejezni. Az első félidő közepétől meddő mezőnyfölénye volt a körmendi csapatnak de továbbra sem sikerült betalálni.

 

Magyar Bálint 5. gólját szerezte a bajnokságban.

A második játékrész 10 percében egy mintaszerű akció vitt végig csapatunk. Jobboldalon Tóth Domonkos beadására érkezett Magyar Bálint, aki fejjel egyenlítette ki a találkozót. 1:1.

A haza csapat beszorult, csak kontrajátékot tudtak egy-egy alkalommal végig vinni, a körmendi csapat tovább dominált. A mérkőzés lefújása előtt 15 perccel egy labdavesztést követően Kolozsvári ismét betalált 2:1. Csapatunk megrogyott, hiába próbált támadásokat felépíteni, sok hiba csúszott a játékba. Tetézte a feszültséget, hogy Samu játékvezetőnek nem sikerült a les szabályt helyesen alkalmaznia. A lesről induló szentgotthárdi játékos megzavarta a vendégek belsővédőjét, odafutott a labdához, majd játékba avatkozott.  Sípszó volt, de ez nem a szabálytalan játékba avatkozásnak, hanem a gólnak szólt amelyet ismét a gotthárdiak szereztek.

Stipkovics Imre: Győzelem reményében utaztunk Szentgotthárdra, de sajnos nem sikerült elhozni a 3 pontot. Ezt a játékot gólra játsszák, nekünk ma csak egyet sikerült szerezni, de a játékképe, illetve a helyzetek alapján minimum fél tucatot kellett volna. Amint javulni fog a támadásaink befejezése, akkor egy másik szintre léphetünk. Pál Eriknek mielőbbi felépülést kívánunk.