PAPP ISTVÁN LABDARÚGÓ CENTRUM

2020. április 01. 11:25:13  nyomtatási kép

Körmendi Football Club közel 110 esztendős múltjára visszatekintve Papp István gyermekek százaival ismertette meg a mozgás örömét, emellett megteremtette a körmendi labdarúgás alapjait, felkarolta a formálódó csapatokat, kiemelte a tehetségeket, akik a mai napig hálás szívvel gondolnak vissza tanító szavaira.  


A köztiszteletben álló kiváló pedagógus, sportember, edző emléke előtt tisztelegve a Körmendi Football Club vezetősége kéréssel fordult a Körmend Város Önkormányzata Képviselő-testületéhez.

Körmendi FC vezetőségének beadványában szerepelt, hogy az önkormányzati tulajdonban lévő, sportegyesület által tartósan bérelt ingatlan elnevezése a jövőben, Papp István Labdarúgó Centrum nevet viselje.

Körmendi Football Club elnökségének megkeresése a Körmend Város Önkormányzatának Képviselő-testületénél, focis szóval célba talált.

Körmend Város Képviselő-testülete úgy döntött, hogy a Sport utca 1. szám alatti Városi Sporttelepet 2020. április 01. napjától kezdve Papp István, körmendi labdarúgó edzőről, pedagógusról nevezi el a sportpályát az alábbiak szerint:

„Papp István Labdarúgó Centrum”

Az elnökség tájékoztatása szerint a hivatalos névadó ceremóniára, és a pályavilágítás átadó ünnepségre a veszélyhelyzetre való tekintettél az év második felében kerülhet sor.


"Képviselő-testület pozitív döntését követően, ily módon is megőrizhetjük Papp István emlékét."

                                                                                                                 Budai József elnök

SI

 2020.04.01