Vereség a bajnok otthonában.

2020. február 25. 08:55:38  nyomtatási kép

Celldömölk VSE                               5

Körmendi Football Club                  3

Majtényi D. (47.,73p.)

Horváth (öngól)

Küzdelmes mérkőzésen, helyenként kifejezetten jól játszva vereséget szenvedett csapatunk a tavaszi  szezonnyitó mérkőzésen. A villanyfényben lejátszott találkozón csapatunkból többen hiányoztak, betegségek, és sérülések miatt nem volt teljes a keretünk.

Edzői értékelés:

"Két ellentétes félidőt produkált a csapat. Az 1. félidőben nem kezdtünk rosszul, próbálkoztunk támadások építésével, nem túl hatékonyan, azonban a Cell fokozatosan átvette az irányítást.  15 percen belül  rúgott 3 góllal jelentős előnnyel vonult az öltözőbe csapatunk . Főleg a középpályán voltunk tompák, ütemtelenek, hiányzott az agresszívitás, túl könnyen és gyorsan eladtuk a megszerzett labdákat. 2 gólt rögzített szituációból, valamint egy általam véleményezhető 11-esből kaptunk, míg nekünk hasonló szituációban nem szólt a játékvezető síp. Tartottam attól h a második félidőben tovább növelik előnyüket a hazaiak, azonban a szünetben sikerült felrázni a társaságot és egészen nagyot focizva majdnem szorossá tennünk a meccset, azonban ismét egy szögletet követően maradt a 3 gólos különbség. Összességében a mutatott játék, az akarat miatt a következő mérkőzések tekintetében bizakodóbb vagyok. A kapott szöglet gólok a dekoncentráció, figyelmetlenség miatt következett be, ami betudható az edzés hiányának, fáradságnak azonban ez a jövőben nem fordulhat elő, erre több hangsúlyt kell helyeznünk, jobban meg kell szerveznünk. Egyénileg kiemelném Bajnok Máté, Takács fivérek, Varga Patrik,Buti Tibi, Török Geri, Németh Márk második félidei teljesítményét. "

Somfalvi Péter edző

U-19

Celldömölk VSE U19- Körmendi FC U19 0:5

 

Edzői értékelés:

Az U 19-es csapatunk a tabellán 4 ponttal előttünk álló Celldömölk gárdájához utazott. A helyezések alapján, egy igazi rangadóra lehetett számítani. A mérkőzés elején átvettük a kezdeményezést, amelyet az egész mérkőzésen megtartottunk.

Számos helyzetet dolgoztunk ki az első játékrészben, szemet gyönyörködtető támadások végén. Ezek sajnos rendre gól nélkül maradtak. A 11. és a 39 percben előbb az újra körmendi színekben csukát húzó Tóth Martin egy kiugratásból szerzett szép gólt, majd a 39. percben egy átlövésből a fiatal tehetség Németh Noel növelte az előnyt 0:2-re egy hatalmas távoli lövés után, amely még a hazai nézőket is csendre intette. A második félidőben sem változott a játék képe, nem volt kérdés, hogy a mai napon csak egy csapat távozhat győzelemmel és az a Körmendi FC. A játékosok elszántan, megalkuvást nem tűrően küzdöttek és szebbnél szebb támadások révén előbb a  66. percben egy öngóllal, majd 71 percben ismét Tóth Martin révén, majd a mérkőzés megkoronázásaként a 82. percben Szabó Péter állította be a 0:5-ös végeredményt. A játék képe alapján megérdemelt vendég siker született, amely akár jóval nagyobb arányú is lehetett volna.

 Kurucz Ádám Utánpótlásedző