Ezüstös bankett a MJUS-ban

2019. augusztus 05. 09:40:38  nyomtatási képEgyperces néma felállással kezdődött a Körmendi FC bankettje, ahol az ünneplés előtt Buti Tibor emlékének

adóztak, majd elbúcsúztatták a kispadról tizenegy év után távozó ifj. Molnár Károlyt és a vezetőség beszélt a távlati tervekről is. Az elnökség a szezon elején a dobogós helyezés elérését tűzte ki célul, amit sikerült is megvalósítani, hiszen a csapat a második helyen zárt. Erre a város és a sportegyesület vezetősége is nagyon büszke. Jelenleg, bár a játékosok még pihenhetnek, a jövő évi bajnokság előkészületei a háttérben megkezdődtek.

Bebes István, Körmend polgármestere az eseményen elmondta, hogy a jövőben is támogatni fogja a város a klubot és szólt arról is, mindent megtesznek annak érdekében, hogy folyamatos fejlesztések valósuljanak meg a sportpálya környékén. Méltatták ifj. Molnár Károlyt, aki egy bronz-, két ezüst- és négy aranyérem után adja át a stafétabotot utódjának. Mint arról már beszámoltunk,  a csapat életéből nem tűnik el teljesen, a jövőben az U16-os csapatot irányítja. A padon pedig a szombathelyi Illés Akadémiáról érkező Somfalvi Péter veszi át a helyét. Ő a csapat tagjainak elismerését fejezte ki, a város vezetőségének pedig köszönetet mondott a háttérmunkáért. Tréfásan kilátásba helyezte, hogy jövőre bajnokcsapatot ünnepelhetnek Körmenden, hiszen két évvel ezelőtt bronzérmet szereztek, idén ezüstöt, így ha ez a tendencia folytatódik, a 2019/2020-as szezon végén arannyal zárnak majd.

MP, Körmendi Híradó,2019.07.28.