KÖRMENDI FC FOCITÁBOR 2019

2019. augusztus 05. 08:35:25  nyomtatási kép
KÖRMENDI FC FOCITÁBOR 20192019. június 17.-től 21.-ig tartotta a Körmendi FC a nyári FOCITÁBORÁT . 32 diáklabdarúgó jelentkezett , ők a KFC utánpótlás játékosai.
A korosztály 6 – tól 11 –éves korig volt , a gyerekekkel két csoportban László Zoltán és László Dániel foglalkoztak. Délelőtt és délután két-két edzés volt , melyeken a speciális technikát fejlesztették , új edzésjátékokat tanultak, mérkőzés játékelemeket csempésztek a foglalkozásba, továbbá mini erőnléti ízelítőt is kaptak a gyerekek. Négy-négy csapat rendszeres házibajnokságon mérte össze erejét. Ezeken kívül elméleti vetélkedő színesítette
a programot, ahol sporttörténet és labdarúgás szabály volt a téma. Ebéd utáni pihenőidőben a létesítmény társalgójában társasjátékoztak, illetve labdarúgás témájú videofilmeket nézhettek.
Az étkezést a Halász étteremben oldották meg, délután pedig gyümölcsöt és pogit kaptak.
Nagy gondot fordítottak a rendszeres folyadékfogyasztásra, hiszen az egész tábor ideje alatt tombolt a nyár. Meghívást kaptak egy fagyira a Mini Cukiba, pogira a a Fornetti jóvoltából, és egy délutánt az EGIS Rába parti üdülőjében töltöttek játékkal és fürdőzéssel.
A tábor zárásaként megrendezték a hagyományos gyerek-szülő meccseket majd a bankettet, ahol a gyerekek sportos ajándékot kaptak.

Folyamatos jókedv uralkodott, öröm volt látni, hogy minden reggel milyen felszabadultan érkeztek a gyerekek.
A tábor megvalósítását egy pályázat is segítette. A szervezők és a gyerekek köszönetet mondanak a Szülőknek, a Körmendi FC-nek, Jóna János szertárosnak, Albert Jenőnek / / /Halász étterem / , Pappné Ildinek / Mini Cuki, Huginak és Mártinak / Gyümölcsbolt / ,
Böröndi Erikának / EGIS üdülő / Joó Gyulának / FORNETTI / és Bódis Tamásnak / /SPORT 36 /

A két szervezőnek öröm volt látni a gyerekek és a szülők lelkesedését, a labdarúgás szeretetét.
Jövőre ismét FOCITÁBOR, remélhetőleg Magyar EB- szereplés jegyében.